Kontakt, residence design,

Erbjudande

Inredningshjälp Online

Enkel, billig och snabb hjälp till ditt drömhem!

1. Ta en bild av rummet du vill förändra.
2. Beskriv vad du gillar/inte gillar samt vad du önskar
3. Maila det till martina@residencedesign.se

Inom några dagar får du ett inredningsförslag plus en inköpslista från en inredningskonsult. Inköpslistan visar var du finner den föreslagna inredningen till bästa pris. Pris per rum 1000kr.
TIPS!
Att ge bort inredningshjälp är den perfekta presenten! Dessutom - kom ihåg att även du är värd en present då och då ;)

Hembesök
Naturligtvis kommer vi även hem till våra kunder om så önskas! Då kan vi sätta oss ner i lugn och ro och resonera oss fram till lösningar. På detta vis får kunden ett mer genomarbetat förslag och vi får se rummet med dess naturliga ljus och så vidare vilket ger helt andra förutsättningar. Arbetsgången vid hembesök går till såhär:

1. Kunden får göra ett inredningstest bestående av 20 olika vardagsrum. Testet går ut på att kunden väljer det/de rum som passar bäst in på hans/hennes/deras smak och det som passar sämst in. Tack vare detta test får vi en bra grund för kommande besök.
2. Vi besöker hemmet/lokalen som skall göras om. Vi går igenom kundens behov, drömmar och testet som kunden gjort.
3. Residence Design By Martina tar fram ett kollage (moodboard) med bilder på den inredning vi föreslår. Kunden får även en skriftlig beskrivning på vad vi tänkt när vi gör rummet och en lista på var man kan hitta denna inredning till bästa pris och kvalitet.
4. Avslutningsmöte. Vi träffar kunden och går muntligt igenom våra förslag.

Pris per rum vid hembesök från 4 000kr. Beställer någon hjälp av flera rum samtidigt kan vi sätta ett fast pris med något lägre pris. Naturligvis kan vi även ge ett timpris.

Företag
Vi hjälper även byggfirmor som skall bygga nytt eller renovera gamla objekt. Hotell, stugbyar, konferenslokaler, kontor - det spelar ingen roll. Vi hjälper även företag som vill förtydliga sin företagsprofil med sin inredning. Varför ser alla mötesrum likadana ut fast företagen är helt olika? Vi ser till att inredningen kommunicerar detsamma som övriga budskap som företaget sänder ut. Har du kanske ett café eller en restaurang som behöver göras om? Det är inte bara det på tallriken som spelar roll! Vi hjälper dig att skapa en helhetsupplevelse för dina kunder! Ring för pris.

Personal shopper
Vill du inte göra några större förändringar utan bara ha hjälp med shopping av inredning generellt? Vi tar även uppdrag som personalshopper! Pris 800 kr/dag (Göteborg)

Mindre uppdrag
Skall du kanske ha en stor fest hemma och vill att ditt hem skall bli så fint som det bara kan bli? Vill du slippa att julpynta själv i år? Skall du sälja ditt hem? Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss! Pris 1500 kr (Göteborg)

Vår idé är att våra kunder alltid skall spara in de pengar som de lägger på vårt arvode (och mer därtill!) genom att vi talar om var inredningen finns till bästa pris. Varför inte ta hjälp om det i slutändan inte kostar något?