Kontakt, residence design,

torsdag 11 oktober 2012

Gör din egen sänggavel


Gud hjälpe mig vad jag mår illa! Är så besviken att jag fått detta virus när så himla mycket kul är på gång! I helgen var vi bjudna till min goda vän och hennes nya pojkvän på middag, men det finns ingen chans i världen att jag skulle kunna gå. Dessutom är nästa vecka full av viktiga möten, både privata och med jobbet, som jag varken vill eller kan ställa in.

För att pigga upp mig ska jag skriva om något som jag tycker är väldigt kul, så här kommer ännu en bild på en säng där sänggaveln är hemmagjord. Att göra en sänggavel är ju inte alls svårt! Det svåra är i så fall att hitta rätt sorts plank. Man vill ju gärna ha plank eller brädor som är fint slitna och inte splitter nya. Har i och för sig sett fina sänggavlar som är gjorda av vanliga fasadbrädor som varit fina, men då blir det en annan grej. Då målar man ju gärna. Gammalt trä kan man med fördel ha omålat. Snyggt att även göra en pall av samma trä och ställa vid fotändan som på bilden. Det ramar in sängen fint.

Jag kommer att göra en till sänggavel inom kort. Tror inte att ni någonsin sett någon sänggavel som liknar den jag tänker göra! Man hinner ju fundera lite när man ligger i sängen hela dagen. Det är som om oavsett hur sjuk man är så vill hjärnan ändå vara kreativ. Detta virus kanske för något bra med sig trots allt! Ha en fantastisk fredag!
Bild: http://www.housetohome.co.uk/bedroom

1 kommentar:

Rebecka sa...

Redesigna ditt eget porträtt kolla in den här roliga idén http://www.post-art.se/