Kontakt, residence design,

onsdag 10 oktober 2012

SKITLÄSKIG upplevelse!!


 
 
Var med om något SKITLÄSKIGT igår! Tog en löprunda i det fina höstvädret. Tog det rätt så lugnt för jag gillar inte riktigt när luften är så kall. Tycker det känns lite läskigt i lungorna om man kör på för hårt. Efter någon kilometer försvann plötsligt balanssinnet helt! Jag drog till vänster hela tiden och för att inte gå ner i vänster dike fick jag kompensera med att ta extrasteg åt höger hela tiden. Jag gick som jag befann mig på en båt när havet stormar. Toppat med att jag druckit en hel flaska stark dryck. Så såg det ut. På riktigt fick jag kämpa stenhårt för att komma hem! Första gången som jag sprang utan mobil också.. Har alltid den med mig, men inte denna morgon.
 
Väl hemma bara brast det. Jag blev livrädd! Vad hade hänt?! Jag har ju ätit bra, sovit bra och har bra kondis. Denna morgon hade jag ju inte tagit ut mig alls! Tänkte bara gå och lägga mig eftersom jag mådde så otroligt illa, när min vännina ringde och propsade på att jag i alla fall skulle ringa sjukvårdsupplysningen när jag berättat vad som hänt. Den vänliga rösten på sjukvårdsupplysningen tyckte inte att jag skulle gå och lägga mig, istället ringde hon vårdcentralen så att jag fick komma dit direkt. Ta taxi direkt löd hennes råd. Ok, skärrad åkte jag iväg och jag förstår i efterhand att hon var rädd för hjärnblödning. Tydligen hade jag alla symptomen för en blödning i hjärnan, men det var det inte!! Tack och lov!!! Jag hade virus på balansnerven. Tydligen kan de slå till snabbt och gör en galet illamående. Det smittar inte, vilket känns väldigt bra. Önskar inte något detta. Dock kan det ta flera veckor innan det går över helt.
 
Allt gick ju i alla fall bra till slut. Jag har dock fått lite respekt för att ge mig iväg utan mobil. Tänk om jag sprungit ut i skogen och inte kunnat ta mig hem! Om ingen vetat att jag var där så är nog inte skogen det första stället någon letat, så då hade jag fått vara där ett tag... Ens inre väckarklocka ringer till också. Så snabbt allt kan ändras och hur mycket man tar för givet. Jag var inte ett dugg sjuk när jag gav mig ut på löprundan.. Så idag ska jag krama på mina nära och kära lite extra. Det får dock bli i soffan för jag är lite svajig och väääldigt illamående om man säger så :). Tur att det finns medicin som tar bort illamåendet om så bara för en stund. Sedan ska jag njuta av inredning i etniska mönster! Det är väldigt fint, men ta inte in för mycket på en gång. En kudde eller en matta räcker. Ta inte båda. Trender som kommer är att mer kultur och länders historia kommer synas i inredningen! Coolt va? Njut av denna torsdag!
Bild: H&M 


2 kommentarer:

Victoria sa...

Men stackare då.. Jag skulle också blivit rädd...tur det gick att bota. Krya
Kram från Victoria på www.victoriasprovkök.se

www.residencedesign.se sa...

Tack Victoria :)