Kontakt, residence design,

måndag 29 oktober 2012

Stormande snygg design


Jaha, då var det storm idag då. Första dagen på höstlovet och vi som var så sugna på att göra så mycket. Min lille son ville göra höstlövsbuketter. Låter helt underbart tycker jag. Men i denna vindstyrkan får vi nog snällt hålla oss inne. Uppe med tuppen var vi också. Att man "får en timme extra" innebär i småbarnsfamiljer att man går upp kl 5 istället för kl 6. Tack för det. Så det känns lite som att halva dagen gått trots att klockan bara är åtta! Barnen börjar vrida på sig och vill göra något. Nuuuuu! Vad gör man? Inga sporthallar öppnar förrän om tre timmar..

Jag surfade i alla fall runt på lite snygga klassiker och jag älskar denna! Den kallas Airline chair och är gjord 1935 av Kem Weber. Visst är den hur snygg som helst? Man blir så glad av snygg design. Nu ska jag gå och glädjas åt att vi har lov. Får duka fram något gott och ta en lååång frukost med mina små! Ha en fantastisk dag i stormen!
Bild: http://wearemfeo.wordpress.com/

1 kommentar:

Lars sa...

Hej,

Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

Vi kommer att satsa mycket på Besökstoppen så att den kommer att nå en bred publik, så missa inte chansen att vara med ifrån början. De 100 första bloggare som registerar sig kommer även att få synas i reklamspotten under en veckas tid när Besökstoppen har börjat bli populär. Detta som ett tack till Er som är med ifrån början.

Mvh
Besökstoppen