Kontakt, residence design,

tisdag 23 oktober 2012

Victora Beckam hänger på trenden haute couture inredning!

Pratade med en vän till mig som precis haft ett seminarie som tog upp för vem man gör saker. Om man tänker efter, vad i livet gör man för sin egen skull? Det mesta blir ju bra för en själv också, men ofta tänker man på någon annan när man gör det. Som småbarnsförälder känner man såklart igen sig. Det allra mesta man gör är för barnens skull. Jag tänker att jag ska träna mycket, inte bara för att jag tycker om det utan för att hålla mig stark och pigg så att jag orkar göra allt roligt som mina söner vill göra. De är två sportiga killar så när jag till exempel frågade dem nyss vad de ville göra i helgen så svarade de åka skridskor, simma och spela fotboll! Det gäller att ha både kondis och energi för att hänga med där! Jag vägrar att bli mamman som bara sitter och tittar på! Jag vill ju vara med :)

Inte ens inreda gör man enbart för sin egen skull.  Huset skulle vara "lekvänligt" för barnens skull och alla fina saker och smarta lösningar gör man ju för att hela familjen ska trivas och ha det bra. Så jag undrar egentligen om man någonsin gör något för sin egen skull. Personligen vet jag inte varför man ska göra saker enbart för sin egen skull. Blir andra glada på köpet är det väl bara bättre? Ju fler goda effekter av det man gör desto bättre? Eller? Så tänker i alla falla jag. Därför är jag väl inte rätt person att ta upp just detta ämne med.

Trenden med att skapa Haute Couture hemma fortsätter och ett sätt att skapa spänning och dramatik är att klä in inredning i oversize grovstickade fodral. Man ska helt enkelt klä in bordsben, skålar, koppar, stolsben osv i detta! Har hört att modeskapare som Victoria Beckham fullkomligt älskar denna trend så hon har låtit sin inredare klä in benen på både matsalsbordet och stolarna som hör till. Mina barn skulle också tycka att det vore kul att "klä på" inredning! Det blir ju lite som att man klär ut eller klär upp möbler och det älskar de ju att göra. Så fler kommer att bli glada. Perfekt. Nu ska jag gå och leta upp våra skridskor inför helgens äventyr!
Bilder: http://zoranaki.wordpress.com/

1 kommentar:

Victoria sa...

Älskar stickat:)
Kram från victoria på www.victoriasprovkök.se