Kontakt, residence design,

fredag 30 november 2012

Livets goda...


Fortfarande krasslig... Jag är väldigt sällan sjuk. Förutom min lunginflammation förra året, så vet jag faktiskt inte när jag hade feber sist. Jag vet ju varför jag är sjuk... Man ska inte springa omkring i en liten tunn coctailblåsa utomhus medan det snöar under längre tid. Det är som att beställa från en meny av sjukdommar. Denna gången tar jag förkylning, ont i kroppen, huvudvärk, halsont och varför inte toppa detta med lite feber? Till efterrätt tar jag några dagar i sängen. Men vet ni vad, det var faktiskt värt det! Det är inte alltid man kan säga det, men jag skulle inte gjort något annorlunda även om jag vetat att jag blev sjuk efteråt. Så jag ska inte klaga :)

Livet är trots allt bra härligt! Massor av spännande saker ligger framför mig nästa vecka och så går vi in i december (jiihuuu) som är min absoluta favoritmånad! Som bakgalen gottegris trivs man bra i julstöket och som inredningstoka är det härligt att få göra julfint i sitt eget lilla krypin. Jag måste se till att bli frisk nu för jag tänker inte missa en enda sekund av detta! Tror att jag ska göra som Karlsson och sätta ihop min egen kuckelimuck medicin! (Hette det så? Ni vet vad jag menar!) För mig så innebär det smält choklad på färska frukter. Laddat med antidoxanter och C-vitamin! Kan man bli annat än frisk?
Bild: Residence Design by Martina

3 kommentarer:

Victorias Provkök sa...

Krya på dig!!
Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

www.residencedesign.se sa...

Tack!! :)

Glenn Hannan sa...

Interesting Article. Hoping that you will continue posting an article having a useful information. Handgjorda Träinredning och pennhållare